sessie interview
over cuisine interne keuken

"We bedoelen: waar is werk, waar is een organisatie van gemaakt: de componenten, de ingredi%EBnten, de gereedschappen, de werkplekken en het bestek; wat zijn de recepten voor een creatief proces?"

Cuisine Interne Keuken ging van start in 2003 tijdens Jonctions/Verbindingen 7; een jaarlijks interdisciplinair festival georganiseerd door Constant waarin experiment met en dialoog over de ethiek van middelen en methodes centraal staat.

Met het project willen we de interne organisatie van de culturele industrie waarin we werken zichtbaar maken. Door onze collega's te vragen naar hoe zij omgaan met geschreven en ongeschreven wetten, waardesystemen en besluitvormingsprocessen in hun eigen praktijk, hopen we een blik in de interne keuken van culturele praktijken te kunnen bieden.

Daarbij willen we vragen over arbeidsrelaties en economische omstandigheden vanzelfsprekend niet buiten beschouwing laten. Sommige vragen zijn rechtlijniger gesteld dan anderen, die meer ruimte laten voor interpretatie of zelfs voor ontwijkende antwoorden.

lees verder>


Sorry: It's not possible to reach RSS file http://cik.constantvzw.org/blog/?feed=atom
français | english | nederlands